Professioneel in presenteren

De display leverancier voor Vlaanderen

De showroom van draaidisplay.be is gelegen in het Noord-Brabantse Schijndel in Nederland, net boven Eindhoven. Vanaf deze plek, vlakbij de grens met Belgiƫ, bedienen wij zowel klanten in Nederland als in Belgiƫ.

Kom langs in onze showroom!

Madrene maakt allerhande displays maar ook vele draaidisplays carrousel presentaties en molen displays. Deze zijn vaak voorzien van haakjes of vakjes om u producten aan te hangen of in te zetten. In onze showroom staan vele van deze voorbeelden zodat u goed kunt zien hoe het werkt, van wat voor materiaal ze gemaakt zijn en wat de kleuren zijn. We kunnen hier alles goed met de vele voorbeelden bespreken. Onze showroom is meer dan 200m2 en staat helemaal vol met displays. Het is misschien even rijden maar het is de moeite waard. 90% van de klanten die in onze showroom komt kijken koopt uiteindelijk 1 of meer van onze producten. Graag zie ik u daarom terug in onze showroom in Schijndel, vlak bij Eindhoven. Wel even bellen voor een afspraak.

In onze showroom vindt u niet alleen veel inspiratie op het gebied van draaidisplays, maar ook vind u er onze standbouwsystemen en presentatiewanden. Onder het genot van een kopje koffie krijgt u een passend advies en een persoonlijke service. Wij laten u graag zien hoe wij werken en maken graag een ontwerp voor u, zodat u precies kunt zien hoe uw display er uit zal zien.

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of bekijk de pagina met voorbeelden. U kunt hier rechtsonder ook uw gegevens achterlaten dan bellen we u spoedig terug.